Få bloggen att växa med sms-utskick

En blogg är beroende av följare och många besökare. Därför kan det vara bra att ge sin blogg lite hjälp på traven med digitala lösningar. Ett sätt att göra det är bland annat med hjälp av sms-utskick som når ut till specifika målgrupper på ett mycket enkelt och smart sätt.

Marknadsför bloggen automatiskt

En blogg drivs oftast på en hobbynivå och tanken på att marknadsföra bloggen kan därför kännas som en avlägsen tanke. Men det kan vara ett smart och effektivt sätt att få bloggen att växa så att den rent av kan generera lite inkomster. Bloggen tar oftast en hel del tid och energi utan att generera en enda krona, men med marknadsföring av bloggen kan det bli ändring på det.

Tack vare smarta smsverktyg kan du som har en blogg anpassa sms för din specifika målgrupp och skicka ut dem automatiskt. Förutom att det är ett väldigt tidseffektivt sätt att marknadsföra sig är det dessutom väldigt billigt. Genom att använda riktad marknadsföring på det sättet får man mycket bättre odds för att marknadsföringen ska lyckas. Därmed kan du som bloggare fokusera på bloggandet och samtidigt glädjas åt ett större antal besökare varje månad.

Blogga mer

Ett av de viktigaste tillvägagångssätten att få bloggen att växa är genom att blogga mer. Det är bara genom mer bloggande som bloggen kan få faktisk spridning. Blogga ofta och om olika ämnen. Dels bidrar det till att bloggen rankas högre av Google när den är aktiv och dels bidrar fler ämnen till att bloggen når ut till fler målgrupper.

Om du har idétorka och inte vet vad du ska blogga om kan du ta en paus ett tag. Att bryta av mönstret och göra andra saker kan hjälpa till att vidga sinnena. Det kan också vara så att din blogg är för smal, vilket kan göra det svårt att skriva ofta och om olika ämnen. Då kan det vara bra att försöka bredda bloggen. Hur mycket den ska breddas är i så fall så klart upp till dig och dina preferenser.