Att dejta som egenföretagare

Nätdejta, vad mer behöver man säga? De börja krypa sig i skinnet så fort jag tänker på detta. Men

jag måste erkänna att jag har blivit mycket bättre på det på sistone. Jag har nog bara haft lite väl många svåra situationer som uppstått när jag har försökt. Men skam den som ger sig! Som egenföretagare så tycker i alla fall jag att det är svårt att hitta någon likasinnad eftersom de som kommer där jag kommer ifrån verkligen inte har valt samma bana i livet. Därför tänker jag här dela med mig av några av mina tips när det kommer till att dejta som egenföretagare. Njut av livet gott folk! Om du vill läsa mer om sådant här så hänvisar jag till nätdejtingtips.se för mer djupgående tips.

Om att hitta tiden för att klämma in en dejt

Ett av mina stora bekymmer när det kommer till att dejta är att jag har inte tid helt enkelt. Som entreprenör så finns det alltid något som man kan sitta uppe om nätterna och fila på. Därför har jag bestämt att på kvällarna mellan torsdag till lördag får inte jag jobba. Klockan 18.00 stänger jag ner min dator och då är det antingen egentid, familjetid, vänskapstid eller tid för dejt som gäller! Det här har verkligen gjort mitt liv bättre och jag känner att jag är mer effektiv när jag har sådana deadlines även om det endast är jag själv som håller koll på om jag följer dem eller inte.

Lika barn leka bäst

Jag vet att det är dumt att lika barn ska leka bäst, men min upplevelse är att när man går på dejt med någon som inte har någon insikt i hur det är att driva eget företag så blir det väldigt tråkigt. Det kanske beror på att jag har sprungit på tråkiga personer. Men det undgår inte det faktum att jag har haft bättre dejter med andra entreprenörer. Så min slutsats är att jag endast vill dejta andra som också driver företag. Jag förstår att det finns vissa som vill ha en balans där den ena är egenföretagare och den andra har en fast anställning, men det kan också kännas skönt att kunna dela med sig av sina upplevelser med någon som verkligen förstår.

Ge alla en andra chans

Första dejten säger mer än 1000 ord brukar jag säga. Med det menar jag att man kan lära sig så mycket om en annan person på bara första dejten. Det handlar om vad man säger och vad man gör och i väldigt många fall är den andra personen väldigt nervös. Jag erkänner att jag också brukar vara det. Därför ger jag alla en andra chans.